Offers

[Answers Added] Amazon Honor 7X Contest Answers Today

India’s leading online shopping brand started it’s Amazon Honor 7X contest, where participants can win Honor 7X smartphone. To participate, users just need to give the correct Amazon Honor 7X contest answers. After that winner will be chosen via lucky draw and the lucky winner will get the phone.

amazon honor 7x contest answers

How To Play Amazon Honor 7X Contest?

  • First of all, get the Amazon mobile app and install it.
  • Open it and sign in to your Amazon account.
  • Then from homepage, click on the banner that says Amazon Honor 7X contest.
  • Now few questions will be asked and you need to answer all of then correctly to be eligible for the lucky draw.

Amazon Honor 7X Contest Answers

1. What is the interface that Honor phones use?
Answer-Emotion UI

2. Which was the first AI enabled phone to be launched in India?
Answer-Honor View 10

3. Which of these phrases is associated with brand honor?
Answer-For The Brave

4. Which chipset do Honor phones use?
Answer- Kirin

5. What is Honor’s fast charging technology called?
Answer- Super Charge

After answering all the five questions, submit it and that’s it.

Amazon Honor 7X Contest Details

  • Total 10 participants will win the contest.
  • Each of the winners will get Honor 7X smartphone from Amazon.
  • Offer valid only on 16th February.
  • Contest available only on Amazon mobile app.
  • The prizes will be delivered on or before 30th April 2018.

Amazon has came up with their new quiz time contest called Amazon Samsung Galaxy A8 Plus quiz contest. Winner of this contest will get a Samsung Galaxy A8 Plus for free as prize. So, here we’ve added all the correct Amazon Samsung Galaxy A8 Quiz answers. Just participate in the contest and get a chance to win this amazing phone.

Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Answers

Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Contest Details

  • 6 winners will be chosen from all participants.
  • Winners will get a Samsung Galaxy A8 Plus mobile phone.
  • Contest will start on 15th Feb and end on 28th Feb 2018.
  • You need to answer all the five questions correctly.

How To Enter On Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Contest?

Entry process is very simple. Just follow the steps given below and answer the questions correctly by taking the answers from here.

  • First of all, Take your mobile.
  • Install Amazon app on your phone and open it.
  • From homepage, tap on the Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Contest banner.
  • Now see the answers below and give these to the questions asked in the Amazon app.

Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Answers

Question 1. Which of these is NOT a features of the Samsung Galaxy A8+?
Answer – Teleportation

Question 2. What is Samsung’s virtual assistant called?
Answer – Bixby

Question 3. What is the display on the Samsung Galaxy A8+ called?
Answer – Infinity display

Question 4. What safety features does the A8+ come loaded with?
Answer – face recognition and face sensor

Question 5. The A8+ has __GB of RAM. Fill in the blanks.
Answer – 6 GB

T&C For Amazon Samsung Galaxy A8 Plus Quiz Contest

  • Participant must be signed in before participating on the contest.
  • Contest will be open from 15th February to 28th February.
  • This contest is available only on Amazon mobile app.
  • Offer not available on Amazon app for iPhone 4 & below, Windows phones & tablets.
  • Winners will be picked up via lucky draw.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *